True Cloudz – det nikotinfrie alternativ til vandpibetobak

Vandpiber er hyggelige at samle sig omkring, men det har ikke altid været for alle. Nikotinen i tobakken er nemlig en udfordring for alle dem, som ikke har en tolerance eller bare ikke kan lide effekten.

Dette har holdt mange mennesker fra vandpiben førhen, som har valgt andre grunde til at samles med vennerne, slappe af selv eller noget helt tredje.

Men denne udfordring er ikke længere et problem efter True Cloudz’ lancering af deres vandpibetobak uden nikotin.

 

Creme i stedet for tobak

Det er måske misvisende at kalde deres produkt for ”vandpibetobak”, fordi de sælger i virkeligheden en creme.

Typisk fungerer en vandpibe sådan, at man brænder noget tobak via noget kul også suger man dette til sig gennem en slange.

Cremen virker i stedet ved, at du smører det ind i vandpibehovedet også suger du som normalt. Når røgen så suser forbi cremen, så intensiveres smagen herefter og du får nu smagsoplevelsen fra cremen sammen med store røgskyer.

Du kan både bruge creme som det eneste, der afgiver smag i vandpiben eller du kan blande det med traditionel tobak – det er op til dig. Uanset hvad du er til, så er det måske spændende for dig at prøve noget nyt – og True Cloudz tilbyder mange forskellige smage.

 

Summer Time

Blandet smag af lemon, bær og frisk mint.

 

Blue Avalanche

Smager af amerikanske blåbær med en kølende eftersmag.

 

Orange Vanilje

Denne variant er til dig, der elsker sød vanilje hele vejen igennem.

 

Udvid din smagshorisont eller prøv for første gang

Uanset om du er erfaren, har prøvet det lidt eller er helt nybegynder, så er True Cloudz’ nikotinfrie creme til dig.

På den ene side er der ingen nikotin i produktet og behøver derfor ikke at forholde dig til dens effekt. På den anden side er der også en lang række af forskellige smage, som du kan eksperimentere med.

Du vil opleve en intens smag af den variant, som du har købt på samme tid med, at du vil opleve kæmpe røgskyer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uncategorized

Hvad koster det at omfuge dit hus? En guide til omfugning for boligejere

At have et hjem, der er både smukt og funktionelt, er en prioritet for mange boligejere. En vigtig men ofte overset vedligeholdelsesopgave er omfugning af murværket. Men hvad koster det egentlig at få omfuget et hus, og hvorfor er det så vigtigt? I denne guide vil vi dykke ned i de vigtigste aspekter af omfugning, […]

Read More
Uncategorized

Overnatning med hund i Jylland – et hav af muligheder

Jylland byder på vidunderlige natur- og strandområder, hvor både to- og firbenede nyder godt af frisk luft og åbne landskaber. Men når det kommer til overnatning med hund jylland, er der visse ting, man skal være opmærksom på for at sikre, at både du og din firbenede ven får den bedste oplevelse. Denne artikel vil […]

Read More
Uncategorized

Hvordan Vælger Man det Rette SEO Bureau?

Når man skal vælge et SEO bureau, er der flere vigtige faktorer at overveje for at sikre, at man træffer det bedste valg for sin virksomhed. Et SEO bureau spiller en afgørende rolle i at forbedre din online synlighed og drive organisk trafik til din hjemmeside. Her er nogle nøglepunkter, du skal tage højde for. […]

Read More